Trainingen

“Mensen willen wel veranderen, maar niet veranderd worden.”

Iedereen die zich bezig houdt met de begeleiding van medewerkers weet dat mensen zich vaak niet laten vertellen wat zij moeten doen, of hoe. Zij volgen hierin hun eigen weg en hun eigen tempo; alleen door zelf te laten ontdekken kunt u iemand echt bewegen tot verandering.

Met socratische vragen komt u net even dat ene stapje verder, waar dat met de reguliere gesprekstechnieken net niet lukt. De manier waarop socratische vragen worden gebruikt kunnen verschillen per functie en doel.

Wij hebben onze trainingen specifiek op verschillen in doelstelling en doelgroep gericht. Hoe wij dat aanpakken ziet u bij onze programma's. Die programma's hebben wij onderverdeeld naar trainingen die uitsluitend in-company worden gegeven en naar trainingen waar u zich voor kunt inschrijven.

Als u zich wilt inschrijven voor een opleiding kunt u contact met ons opnemen: (veraart@xs4all.nl) of telefoon: 070 - 3201084. Wij denken, als u dat wilt, graag met u mee over de aansluiting tussen onze opleidingen en uw opleidingsbehoefte. Daarom werken wij niet met een aanmeldingsformulier dat u kunt downloaden. Wij beantwoorden al uw vragen en sturen u het aanmeldingsformulier graag toe.

Hebt u interesse in een van deze trainingen, maar wilt u deze liefst in teamverband of binnen uw eigen organisatie volgen? In dat geval sluiten wij helemaal aan bij uw eigen bedrijfscultuur, vragen en casuïstiek. Neem dan contact met ons op per email (veraart@xs4all.nl) of telefoon: 070 - 3201084. Wij stemmen de mogelijkheden graag op uw specifieke wensen af.